Progsiders – Tribut a Pink Floyd, Genesis i Marillion

Progsiders és una banda que en els seus concerts repassa temes de tres grans del progressiu: Pink Floyd, Genesis i Marillion. Els seus concerts, amb làsers i projeccions en pantalla gran fetes a mida per a cada cançó, són una autèntica recreació de l’esperit prog. El seu repertori està format principalment per temes de la dècada gloriosa dels anys 70, però també inclouen alguns clàssics dels 80 i 90, i inclús fan un picada d’ullet al segle XXI.

L’any passat es van presentar en societat a la sala El Siglo de Sant Cugat del Vallès amb un excel·lent resposta per part del públic local. Finalment, Progsiders arriba a Barcelona aquest 2019 i tocarà l’auditori del centre cultural Calabria 66 el proper 22 de novembre.

  • Data: 22 de novembre
  • Hora: 21:30h
  • Lloc: Barcelona
  • Sala: Calabria 66 (carrer Calabria 66, Barcelona)
  • Preu: 6€

[button size=” style=” text=’Comprar entradas’ icon=” icon_color=” link=’https://mutick.com/ca/events/progsiders-en-barcelona-barcelona’ target=’_blank’ color=” hover_color=” border_color=’#ffffff’ hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=’#292929′ font_style=” font_weight=” text_align=” margin=”]

Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies