IQ posposa els concerts de Barcelona i Madrid al 2021 per la Covid-19

Després de comentar amb el grup la situació de la Covid-19 a Espanya, hem decidit ajornar els concerts de Barcelona i Madrid per al 2021. Volem fer els concerts en les millors condicions possibles i creiem que és la millor manera de que tots (músics, tècnics i públic) poguem disfrutar al màxim i com es mereix dels esperadíssims concerts d’una de les millors bandes de rock progressiu.

Michael Holmes: “Com tants artistes hem estat atents per veure com les coses anaven avançant pel que fa al virus i la situació de desconfinament, amb l’esperança que tots ens sentiríem i podríem passar una nit junts de manera propera. Independentment de les restriccions en certs països, no creiem que sigui una bona idea fer els concerts en les dates previstes, ja que encara existeix risc d’infecció. Disculpes a tots els afectats. Trobem molt a faltar tocar en directe i tornar-vos a veure, però primer hem d’adreçar la situació.”

Les entrades ja comprades seguiran sent vàlides. Estem treballant per trobar les noves dates. Una vegada les anunciem, donarem l’opció de devolució de les entrades a totes aquelles persones que ho demanin, tal i com ja vam fer amb el concert de Pendragon.

Moltes gràcies per la vostra comprensió en temps massa obscurs per la música en directe.

Tot anirà bé!

Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies