Abbey Road, el millor tribut a The Beatles a Vic

Abbey Road, el millor tribut a Beatles a Vic

Arriba a L’Atlàntida de Vic “The Beatles Show”, un espectacle 100% Beatles únic a Europa.

Abbey Road és, sense cap mena de dubte, la banda tribut de referència a The Beatles a Espanya, i una de les millors del món. Aquest any presenta un nou espectacle en què combina la tecnologia amb l’essència dels Beatles. Un concert de dues hores acompanyat d’una exhibició de llums i projeccions que el converteixen en un espectacle únic a Europa que conquistarà totes les generacions.

Sobre l’escenari aconsegueix una increïble fidelitat a les veus i sons originals, i és capaç de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari, fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En els seus espectacles no només podem escoltar els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també reviurem aquells himnes que els Beatles van enregistrar fins al 1970 i que mai van arribar a tocar en directe.

Durant els seus 30 anys de carrera, els Abbey Road han realitzat més de 2.000 concerts en quatre continents, inclosos tres concerts a Miami i un a Tunísia sota el mateix decorat on es va rodar la pel·lícula Star Wars. Han estat considerats per la revista Moho com la cinquena millor banda tribut del món i la primera de parla no anglesa dins de l’univers Beatles.

Cançons com Love Me Do, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Help!, Yesterday, Penny Lane, Hey Jude, Let It Be i moltes altres formen part d’un espectacle per a totes les edats, on el públic pot cantar i ballar unes melodies que ja són universals i que formen part de l’imaginari musical de tot amant de la música.

No us ho perdeu!

Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies