Arena en concert a la sala Bikini de Barcelona

Els llegendaris prog rockers ARENA tornen a Barcelona després de la seva última visita el 2015 per presentar el seu nou disc The Theory Of Molecular Inheritance i alhora celebrar els seus 25 anys de carrera! El concert, que es va anunciar pel 2020 i que va ser posposat pel 2021, finalment s’ha tornat a posposar i es farà el proper 25 d’octubre de 2022 en una de les millors sales de la ciutat, el Bikini.

El grup liderat per Mick Pointer, ex-bateria i fundador de Marillion, està a més compost ni més ni menys que per Clive Nolan (Pendragon, Shadowland, Caamora), John Mitchell (Lonely Robot, It Bites, Frost), Kylan Amos i Damian Wilson.

Els seus directes són contundents i ens ofereixen una gran posada en escena amb un estil basat en el neo prog amb tocs de hard rock. Referents del gènere en els 90, segueixen donant guerra per sales de tot Europa.

No et perdis la seva única visita a Espanya al Bikini de Barcelona, una sala amb un equip i una acústica excel·lents i un aforament perfecte per gaudir de prop dels increïbles ARENA.

Compra les teves entrades a la web de Mutick.

Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies