Coneix a Neverland Concerts

qui som

Som un equip amb llarga experiència dins el món de la organització de concerts i esdeveniments. La música és la nostra passió i el nexe d’unió de tot el que ens envolta. Per sobre de tot creiem en la música en directe. Perquè encara que a les plataformes musicals de streaming hi trobis tots els teus grups preferits, només en un concert podràs gaudir de la extraordinària experiència que és la música en directe.

Estem avalats per més de 20 anys d’experiència i hem treballat tant amb artistes nacionals com internacionals.

història

El 2009 neix Neverland Concerts a propòsit de la visita a Barcelona del grup britànic Marillion al Sant Jordi Club durant la gira del seu disc Happiness Is The Road. Malgrat tot, des del gener de 1998, el nostre equip ja havia participat (dins l’equip del club de fans de Marillion a Espanya) en l’organització de nombrosos concerts de Marillion per les sales més importants de Barcelona i Madrid.

A part de Marillion, la nostra promotora ha organitzat concerts de grups tant coneguts, variats, i alhora respectats com Tangerine Dream, Elliott Murphy, IQ, Pendragon o David Fonseca, entre molts altres.

què fem

Neverland Concerts és una promotora de concerts dinàmica i amb visió de futur, que treballa amb tot tipus d’artistes nacionals i internacionals, i també amb bandes tribut. A més som capaços d’oferir serveis integrals en el sector cultural. Ens encarreguem de la producció tècnica, la contractació d’artistes, les campanyes de promoció en xarxes socials, la gestió de la venda d’entrades, i de tot allò que envolta un esdeveniment. Responem ràpid i oferim un tracte personalitzat i adequat a les necessitats específiques de cada projecte i de cada client.

Tens un idea? Contacta’ns.

2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies