PENDRAGON, per fi, en concert el 2022 a Barcelona i Madrid

De la mà de Neverland Concerts i Los Recuerdos del Unicornio, Pendragon presentarà en directe el seu nou disc d’estudi els propers 24 i 25 de Maig de 2022, a la sala Bikini de Barcelona i sala Copérnico de Madrid respectivament. Després de dos ajornaments degut a la pandèmia de Covid, finalment els fans del millor PROG podran disfrutar d’una banda llegendària. Pots comprar les teves entrades a Mutick.

El nou disc es diu Love Over Fear, aclamat per la crítica i els fans, és un viatge en el temps pel que fa al so i a la manera d’escoltar música, i ens trasllada a una època caracteritzada per melodies fortes, atmosferes oníriques i cançons fàcils de cantar. La idea ha estat rebel·lar-se contra la cultura escombraria i el consum instantani dels Spotifys de torn d’aquest món, i crear alguna cosa real amb un disseny gràfic propi presentat mitjançant un llibre de tapa dura gairebé de la mida d’un vinil i un disc que conté 65 minuts de música edificant i melòdica. Alguna cosa en el que et pots perdre…

La música de Love Over Fear, diu el guitarrista / vocalista / lletrista Nick Barrett, “té totes les característiques de Pendragon de mitjans dels 90. En els arranjaments he fet servir l’estil de format de cançons com Paintbox o Breaking The Spell. Volia tornar als potents solos de guitarra i utilitzar sons similars als àlbums que em van encantar en els anys 70, de manera que hi ha moltíssimes seccions de guitarra de 12 cordes, seccions de melotrón i parts de teclat molt melòdiques. Però també una cosa molt nova per a Pendragon, dues emotives cançons per a piano i veu amb les millors interpretacions vocals, al meu parer, que he fet fins ara. També hi ha una cançó de rock tradicional irlandesa molt celta que s’inspira en mudar-se a Cornwall. ¡Ja estic veient com es convertirá en el nostre nou Nostradamus!”.

Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies