Pendragon anuncia nou disc

Pendragon llançarà un nou àlbum d’estudi al febrer de 2020, i Barcelona ha estat l’escollida per fer l’únic concert a la península de la seva nova gira. Serà a La Nau de Barcelona el proper 17 de març.

El nou disc es diu Love Over Fear és un viatge en el temps pel que fa al so i a la manera d’escoltar música, i ens trasllada a una època caracteritzada per melodies fortes, atmosferes oníriques i cançons fàcils de cantar. La idea ha estat rebel·lar-se contra la cultura escombraria i el consum instantani dels Spotifys de torn d’aquest món, i crear alguna cosa real amb un disseny gràfic propi presentat mitjançant un llibre de tapa dura gairebé de la mida d’un vinil i un disc que conté 65 minuts de música edificant i melòdica. Alguna cosa en el que et pots perdre…

La música de Love Over Fear, diu el guitarrista / vocalista / lletrista Nick Barrett, “té totes les característiques de Pendragon de mitjans dels 90. En els arranjaments he fet servir l’estil de format de cançons com Paintbox o Breaking The Spell. Volia tornar als potents solos de guitarra i utilitzar sons similars als àlbums que em van encantar en els anys 70, de manera que hi ha moltíssimes seccions de guitarra de 12 cordes, seccions de melotrón i parts de teclat molt melòdiques. Però també una cosa molt nova per a Pendragon, dues emotives cançons per a piano i veu amb les millors interpretacions vocals, al meu parer, que he fet fins ara. També hi ha una cançó de rock tradicional irlandesa molt celta que s’inspira en mudar-se a Cornwall. ¡Ja estic veient com es convertirá en el nostre nou Nostradamus!”.

Love Over Fear, l’edició especial en format llibre tapa dura sortirà a principis de febrer del 2020 i, com en el llançament de The First 40 Years, serà un llibre de tapa dura de 285x285mm que contindrà 3 CDs: l’àlbum principal, una versió acústica del nou disc amb seccions orquestrals i temes més llargs, i finalment una versió instrumental. El paquet digi-pack i el llançament de vinils es posaran a la venda un parell de setmanes més tard. La comanda prèvia per a aquesta edició especial més la versió bàsica digi-pack (un CD i versió reduïda del artwork) i el vinil (versió plegable) s’iniciaran a través del web de Pendragon l’1 de desembre.
També l’1 de desembre el grup donarà a conéixer l’artwork, un vídeo de presentació del disc i alguns nous articles de merxandatge pel Nadal.

L’increïble treball artístic per a Love Over Fear ha estat fet amb pintures reals per una artista anomenada Liz Saddington … res de Photoshop! Liz, una noia local de Cornwall, ha treballat estretament amb Nick Barrett en els conceptes de Love Over Fear i ha passat més d’un any i mig muntant una impressionant portada, i refinant tots els detalls fins arribar a la perfecció. També hi ha il·lustracions pintades per a cada cançó en el llibre d’edició especial i moltes fotos impressionants.

 

Love Over Fear – Llistat de cançons

  • Everything 5.58
  • Starfish And The Moon 3.26
  • Truth And Lies 8.21
  • 360 Degrees   5.34
  • Soul And The Sea 5.23
  • Eternal Light 8.09
  • Water 8.55
  • Whirlwind 5.08
  • Who Really Are We?  8.38
  • Afraid Of Everything 5.30

Durada total (aprox.) – 65m. 03s.

Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies