Arena posposa la seva gira al 2021 per la Covid-19

Gira Arena 2021

Comunicat d’ARENA sobre l’ajornament de la seva gira al 2021.

“Ho lamentem molt però hem hagut d’ajornar la gira del 2020 fins al 2021. Ha estat impossible per nosaltres fer la gira a l’octubre ja que en el 90 per cent dels països on hauríem de tocar no es pot garantir que el públic, la banda i els nostres tècnics tinguin el lliure moviment que es necessita per garantir que els concerts siguin divertits, fiables i el més important segurs.
Per tant, hem negociat amb cada sala per reprogramar les dates a l’octubre de 2021. Pràcticament tocarem en les mateixes dates i en els mateixos llocs, però consulteu www.arenaband.co.uk i apunteu-vos a la nostra newsletter i us mantindrem informats sobre les actualitzacions d’aquesta gira.

Haureu de contactar amb la pàgina web on heu comprat la vostra entrada per veure si segueix sent vàlida per l’any que ve, o simplement demanar el reemborsament. No contacteu amb Arena perquè no ens ocupem de les vende d’entrades i no us podrem ajudar.

Gràcies per la vostra comprensió, estigueu sana i esperem veure-us a tots el 2021.

Arena”

La nova data pel concert de Barcelona serà el dimarts 26 d’octubre del 2021.

Les entrades comprades pel concert del 2020 segueixen sent vàlides pel 2021. Qui vulgui retornar les entrades i demanar la devolució dels diners ho pot fer enviant un correu a info@mutick.com.

 

Gira Arena 2021

Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies