The Watch plays Genesis Madrid

04/02/2023
21:00
C. de Galileo, 26, 28015 Madrid
The Bassement
Neverland Concerts
The Watch
The Watch plays Genesis Madrid
Comprar entrades

El tribut a Genesis que està triunfant en tota Europa!

The Watch anuncia “SECONDS OUT European Tour 2022/23” per celebrar l’icònic àlbum en viu de Genesis de 1977 i més èxits dels primers àlbums de Genesis seleccionats per fer-te viatjar en el temps a principis dels setanta!

Tindrás l’oportunitat de veure una actuació d’alta intensitat dels primers clàssics de GENESIS de 1970 a 1976: el millor dels primers àlbums (inclòs Trick of the Tail del 76) amb una curada selecció per a transportar-te a principis dels anys setanta! Quan tanquis els ulls semblaràs que estàs a un concert dels Genesis dels anys 70!
No es tracta d’una reproducció ni d’una imitació freda, sinó de l’ambient molt especial d’un concert en directe, celebrat amb la mateixa dedicació i energia que en aquell moment.
Cap altra banda tribut aconsegueix recrear l’aventura musical i l’alt voltatge de les primeres gires de GENESIS.
La dramàtica veu, amb una increïble semblança a la de Gabriel, del cantant de THE WATCH i el domini absolut de tots els instruments de la banda fan que sigui un viatge en el temps molt especial que no us podeu perdre!

STEVE HACKETT (guitarrista principal de GENESIS): “THE WATCH és una banda de músics molt talentosos i els puc recomanar”.

PAUL WHITEHEAD (dissenyador de portades de GENESIS): “Aquesta és la banda que em recorda més la màgia de Genesis!”

Butlletí UK Prog: “El que és únic és la veu, tan semblant a la del jove Peter Gabriel”.

ECHO-News UK: “Això és com una màquina del temps per a aquells a qui els agradava anar a concerts als anys setanta i volen sentir exactament el mateix ambient avui dia”.

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies