Tribut a Genesis

The Watch

Tindrás l’oportunitat de veure una actuació d’alta intensitat dels primers clàssics de Genesis de 1970 a 1976: el millor dels primers àlbums (inclòs Trick of the Tail del 76) amb una curada selecció per a transportar-te a principis dels anys setanta! Quan tanquis els ulls semblaràs que estàs a un concert dels Genesis dels anys 70!
No es tracta d’una reproducció ni d’una imitació freda, sinó de l’ambient molt especial d’un concert en directe, celebrat amb la mateixa dedicació i energia que en aquell moment.
Cap altra banda tribut aconsegueix recrear l’aventura musical i l’alt voltatge de les primeres gires de Genesis.
La dramàtica veu, amb una increïble semblança a la de Gabriel, del cantant de THE WATCH i el domini absolut de tots els instruments de la banda fan que sigui un viatge en el temps molt especial que no us podeu perdre!

STEVE HACKETT (guitarrista principal de Genesis): “THE WATCH és una banda de músics molt talentosos i els puc recomanar”.

PAUL WHITEHEAD (dissenyador de portades de Genesis): “Aquesta és la banda que em recorda més la màgia de Genesis!”

Butlletí UK Prog: “El que és únic és la veu, tan semblant a la del jove Peter Gabriel”.

ECHO-News UK: “Això és com una màquina del temps per a aquells a qui els agradava anar a concerts als anys setanta i volen sentir exactament el mateix ambient avui dia”.

The Watch está format per: Simone Rossetti (lead vocals, flute, keyboards, synthesisers), Valerio De Vittorio (keyboards, synthesisers, guitars, vocals), Mattia Rossetti (bass, guitars, vocals), Francesco Vaccarezza (drums, percussion, vocals) and Andrea Giustiniani (lead guitars).

Propers concerts

2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies