The Logical Group Supertramp tribute al Barts

The Logical Group al Barts

Després de l’èxit del seu primer concert a BARTS, esgotant totes les entrades, el passat gener de 2020, divendres 9 d’abril The Logical Group torna per oferir un espectacle únic on interpretarà de forma íntegra un dels discs més preferits dels fans de Supertramp, el “Even In The Quietest Moments”. I la segona part del concert estarà, com no, plena de grans èxits i alguna altra sorpresa que ben segur farà feliç als seguidors més fidels.

The Logical Group és sens dubte el millor grup tribut a Supertramp i porta més de 17 anys rendint homenatge a l’època daurada de la llegendària banda britànica, interpretant en directe pràcticament tot el seu repertori. Durant tots aquests anys de carrera ha anat evolucionant fins a aconseguir una increïble fidelitat a el so original, i una elegant i fantàstica posada en escena, donant suport els seus concerts amb espectaculars projeccions de vídeo. Cada actuació és una recreació de la mítica banda durant la seva època amb Roger Hodgson. La màgia es respira en l’ambient amb cinc músics, igual que l’autèntic Supertramp 1973-1983.

Data: 9 d’abril.

Lloc: Barcelona.

Sala: Barts.

Adreça: Avinguda Paral·lel 623, 08001, Barcelona.

Horaris: portes 19:15h, concert 20h.

Preu: des de 22€

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Comprar entrades” link=”https://www.barts.cat/ca/e-1252/SUPERTRAMPS-EVEN-IN-THE-QUIETEST-SHOW”]
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies