Please U2 a Girona

10/02/2023
22:30
Carrer d'Amnistia Internacional, 17190 Salt, Girona
La Mirona
Neverland Concerts
Please U2
Please U2 a Girona
Comprar entrades

Descoberts pel periodista musical Jordi Tardà, són Banda Tribut Oficial des de 1999, seleccionats per la pròpia companyia discogràfica de la banda original per promocionar els discos Hits 90-2000 (2002) i How To Dismantle An Atomic Bomb (2004) mitjançant gires per les millors sales de país en absència dels irlandesos.
En l’actualitat comencen a ser habituals de les programacions dels Festivals més influents (Arts d’Estiu Pineda de Mar-Santa Susanna, Cruïlla, Guitar Bcn) així com les sales de moda (Barts, Apolo, Luz de Gas, etc.)

Pioners del moviment tribut juntament amb Abbey Road i Smoking Stones, són el xou U2 referent al nostre país. Ara amb un muntatge visual espectacular que et recordarà als grans tours de la banda irlandesa més important de la història del rock. Un tribut fet amb el cor que aconsegueix impactar i emocionar el públic més escèptic, gràcies a una posada en escena imponent, músics impecables i uns himnes que són bandera de diverses generacions. 20 anys de carrera com a garantia suficient d’èxit.

Una Vida dedicada a U2.

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies