The Watch plays Genesis Valencia

11/04/2024
20:30
Bulevar Sur esquina Calle Pío IX, 46017 Valencia
La Rambleta
Neverland Concerts
The Watch
The Watch plays Genesis Valencia
Comprar entrades

El tribut a Genesis que està triunfant en tota Europa!

The Watch anuncia “FOXTROT & SELLING ENGLAND BY THE POUND European Tour 2024” per celebrar els icònics àlbums dels primers Genesis i fer-te viatjar en el temps a principis dels setanta!

Tindrás l’oportunitat de veure una actuació d’alta intensitat amb una curada selecció per a transportar-te a principis dels anys setanta! Quan tanquis els ulls semblaràs que estàs a un concert dels Genesis dels anys 70! No es tracta d’una reproducció ni d’una imitació freda, sinó de l’ambient molt especial d’un concert en directe, celebrat amb la mateixa dedicació i energia que en aquell moment.
Cap altra banda tribut aconsegueix recrear l’aventura musical i l’alt voltatge de les primeres gires de GENESIS.
La dramàtica veu, amb una increïble semblança a la de Gabriel, del cantant de THE WATCH i el domini absolut de tots els instruments de la banda fan que sigui un viatge en el temps molt especial que no us podeu perdre!

STEVE HACKETT (guitarrista principal de GENESIS): “THE WATCH és una banda de músics molt talentosos i els puc recomanar”.

PAUL WHITEHEAD (dissenyador de portades de GENESIS): “Aquesta és la banda que em recorda més la màgia de Genesis!”

Butlletí UK Prog: “El que és únic és la veu, tan semblant a la del jove Peter Gabriel”.

ECHO-News UK: “Això és com una màquina del temps per a aquells a qui els agradava anar a concerts als anys setanta i volen sentir exactament el mateix ambient avui dia”.

The Watch está format per: Simone Rossetti (lead vocals, flute, keyboards, synthesisers), Valerio De Vittorio (keyboards, synthesisers, guitars, vocals), Mattia Rossetti (bass, guitars, vocals), Francesco Vaccarezza (drums, percussion, vocals) and Andrea Giustiniani (lead guitars).

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies