Elliott Murphy Barcelona

22/11/2024
20:30
Pamplona 88, 08018, Barcelona
Razzmatazz 2
Neverland Concerts
Elliott Murphy
Elliott Murphy Barcelona
Comprar entrades

Elliott Murphy torna a Barcelona per seduir amb el seu rock poètic la sala Razzmatazz 2! Elliott viu a París des de fa més de 30 anys com a novaiorquès expatriat. Amb més de 50 anys de carrera musical i més 35 àlbums publicats, encara realitza concerts per tota Europa, així com als Estats Units i Japó, i és un prolífic autor de ficció. És, sens dubte, un dels personatges més extraordinaris dins de la història del rock. Molts ho consideren un dels més apassionats, cultes i intel·ligents compositors del rock. Els seus admiradors en el negoci de la música són legió, incloent Peter Buck de REM, Lou Reed, Tom Petty, John Mellencamp i Elvis Costello.

Des del 1973 ha publicat desenes d’àlbums, amb una impressionant resposta de la crítica. Des del seu celebrat debut ‘Aquashow’ (del qual la revista ‘Rolling Stone’ va escriure: “Elliott Murphy i el seu treball estaran amb nosaltres mentre segueixi existint el rock and roll”) fins al seu darrer treball ‘Wonder’ mostra un estil propi i genuí.

La seva imatgeria poètica, el seu mestratge a l’hora de contar històries i les seves lletres introspectives li han proporcionat un seguiment de culte als Estats Units i un autèntic estavellat a Europa.

Menció especial per al seu inseparable escuder i guitarrista Olivier Durand, tot un espectacle en directe. Alguns fans l’han vist levitar durant algun dels seus increïbles solos de guitarra. “The Big O” diu la llegenda…

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies