The Logical Group el millor tribut a Supertramp a Murcia

The Logical Group el millor tribut a Supertramp a Murcia

The Logical Group és sens dubte la millor banda tribut a Supertramp i porta més de 16 anys rendint homenatge a l’època daurada de la llegendària formació britànica, interpretant en directe pràcticament tot el seu repertori. Durant tots aquests anys de carrera han anat evolucionant fins a aconseguir una increïble fidelitat al so original i una elegant i fantàstica posada en escena, recolzant els seus concerts amb espectaculars projeccions de vídeo. Cada actuació és una recreació de la mítica banda durant la seva època amb Roger Hodgson. La màgia es respira en l’ambient mitjançant 5 músics, com l’autèntic Supertramp 1973-1983.

Per commemorar el 40è aniversari de la publicació de llegendari disc Breakfast In America, el grup ens proposa un concert molt especial en que repassarà íntegrament el disc que va consagrar mundialment la banda, i repassarà a més els grans èxits de l’època daurada de Supertramp. Vine a reviure la màgia d’un disc que va estar 6 setmanes com a número 1 al Billboard i que forma part de l’imaginari col·lectiu de tot amant de la música.

Data: 23 de maig -> 30 de gener. NOVA DATA.

Lloc: Murcia.

Sala: REM.

Adreça: Calle Puerta Nueva 33, 30008 Murcia.

Horaris: portes 22h, concert 22:30h.

Preu: 20€ (despeses de gestió no incloses), 25€ taquilla

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Comprar entrades” link=”https://mutick.com/events/entradas-the-logical-group-tributo-supertramp-en-murcia”]
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies