SRB Steve Rothery Band Barcelona

27/09/2024 - 28/09/2024
20:45
Pamplona 88, 08018, Barcelona
Razzmatazz 2
Neverland Concerts
SRB Steve Rothery Band Barcelona
Comprar entrades

Un dels concerts més esperats de l’any per fi a Barcelona i per partida doble!! Steve Rothery, guitarrista de la llegendària banda de rock progressiu Marillion, amb la seva banda actuarà a Barcelona per oferir dos concerts molt especials. Dos dies amb repertoris diferents centrats en els clàssics dels primers discos de la banda britànica:

  • Divendres 27 – Misplaced Childhood (full album) + greatest hits.
  • Dissabte 28 – Clutching at Straws (full album) + greatest hits.
  • Preu Entrades per dia 40€ (+ despeses de gestió)
  • Preu Abonament pels dos dies 70€ (+ despeses de gestió)

Steve Rothery no és conegut només per ser el fundador i guitarrista de la llegendària banda de rock progressiu Marillion, sinó també per la seva fantàstica trajectòria en solitari amb la seva banda Steve Rothery Band.Steve s’ha envoltat de grans músics com Riccardo Romano (RanestRane), Dave Foster (Big Big Train), Leon Parr, Yatim Halimi o el gran i carismàtic cantant Martin Jakubski (StillMarillion).

Una ocasió especial per sentir en directe els mítics àlbums de Marillion Misplaced Childhood i Clutching At Straws, temes en solitary de Rothery, i com no les mítiques cançons dels dos primers discs de Marillion, Script For a Jester’s Tear i Fugazi. Les seves actuacions sempre són memorables!

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies