SRB Steve Rothery Band Barcelona

27/09/2024 - 28/09/2024
20:45
Pamplona 88, 08018, Barcelona
Razzmatazz 2
Neverland Concerts
SRB – Steve Rothery Band
SRB Steve Rothery Band Barcelona
Comprar entrades

Un dels concerts més esperats de l’any per fi a Barcelona i per partida doble!! Steve Rothery, guitarrista de la llegendària banda de rock progressiu Marillion, amb la seva banda actuarà a Barcelona per oferir dos concerts molt especials. Dos dies amb repertoris diferents (només unes poques cançons repetiran) centrats en els clàssics dels quatre primers discos de la banda britànica (Script for a Jester’s Tear, Figazi, Misplaced Childhood i Clutching at Straws) més algunes joies de l’època Hogarth:

·  Divendres 27 – Set 1
·  Dissabte 28 – Set 2
·  Preu Entrades per dia 40€ (+ despeses de gestió)
·  Preu Abonament pels dos dies 70€ (+ despeses de gestió)

Steve Rothery no és conegut només per ser el fundador i guitarrista de la llegendària banda de rock progressiu Marillion, sinó també per la seva fantàstica trajectòria en solitari amb la seva banda Steve Rothery Band. Steve s’ha envoltat de grans músics com Riccardo Romano (RanestRane), Dave Foster (Big Big Train), Leon Parr, Yatim Halimi o el gran i carismàtic cantant Martin Jakubski (StillMarillion).

Una ocasió especial per sentir en directe temes mítics de l’època de Marillion amb Fish com Forgotten Sons, Fugazi, Assassing, Chelsea Monday, Kayleigh, Heart of Lothian, White Russian o Sugar Mice, temes en solitary de Rothery, i joies de l’època Hogarth.

Les seves actuacions sempre són memorables

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies