Please U2 Sant Cugat del Vallès

18/10/2024
22:30
Av. Rius i Taulet 120, Sant Cugat del Vallès
El Siglo
Neverland Concerts
Please U2
Please U2 Sant Cugat del Vallès
Comprar entrades

Pioners del moviment tribut juntament amb Abbey Road i Smoking Stones, són el xou U2 referent al nostre país. En aquesta ocasió ens oferiran un concert molt especial per celebrar el seus 25 anys com a banda tribut, 25 anys in the name of U2.

Els seus concerts, ara amb un muntatge visual espectacular, et recordarà als grans tours de la banda irlandesa més important de la història del rock. La potent veu de Miki Fargas, amb una semblança increïble a la de Bono, i la magistral execució de la resta de la banda (també el mateix Edu Zafra té la mateixa fisonomia que The Edge), et faran recordar als autèntics U2. Tancaràs el ulls i viatjaràs fins a Dublin pensant que tens els autèntics davant teu! Un tribut fet amb el cor que aconsegueix impactar i emocionar el públic més escèptic, gràcies a una posada en escena imponent, músics impecables i uns himnes que són bandera de diverses generacions.

Són Banda Tribut Oficial des de 1999, seleccionats per la pròpia companyia discogràfica de la banda original per promocionar els discos Hits 90-2000 (2002) i How To Dismantle An Atomic Bomb (2004) mitjançant gires per les millors sales de país en absència dels irlandesos.
Han tocat en els festivals més influents com ara el Guitar Bcn, el Arts d’Estiu Pineda de Mar-Santa Susanna, el Cruïlla… així com a les sales de moda (Barts, Apolo, Luz de Gas, etc.)

25 anys de carrera com a garantia d’èxit. Una vida dedicada a U2.

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies