Pere Rafart a Barts

02/10/2020 - 04/10/2020
20:30
Avinguda Paral·lel 62, 08001, Barcelona
Barts Club
Neverland Concerts
Pere Rafart a Barts
En Pere Rafart va deixar la seva Solsona natal per treballar en una multinacional de la publicitat. Però als 25 anys va deixar la feina fixa per dedicar-se a la seva gran passió, la màgia. Va tornar a Solsona i allà es va estar dos anys llegint tot el que es podia llegir sobre màgia i practicant i creant els seus propis trucs.
Aquesta inversió de temps va donar els seus fruits i l’any 2017 rep el premi de Mag de l’Any concedit per la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i el 2018 fa el salt internacional amb el segon premi al mundial FISM celebrat a Corea, el certamen més important del món per a il·lusionistes. Amb aquestes credencials, no va ser estrany que al jove solsoní el cridessin el 2019 per participar a “Fool us” (Enganya’ns), un conegut “talent show” dels Estats Units on hi actuen els millors mags de tot el món.
La fama d’en Pere Rafart s’ha disparat arran de l’aparició al programa nord-americà. També ha sortit al programa “Got Talent” de Tele 5, i va fer tres actuacions a la darrera edició de la Marató de TV3. A banda de l’humor incisiu i vertiginós, el seu atractiu passa per oferir trucs “de creació pròpia o adaptacions personals de números clàssics”. Amb en Pere Rafart podràs veure un espectacle apte per a tothom, molt proper i amb constants interaccions amb el públic. Però sobretot, et divertiràs moltíssim i senzillament et quedaràs bocabadat.
Comparteix:
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies