Marillion Girona

25/04/2025 - 26/04/2025
21:00
Passeig de la Devesa, 35, 17001 Girona
Auditori de Girona
Neverland Concerts
Marillion
Marillion Girona
MARILLION WEEKEND 2025 – Entrades a la venda l’1 de juliol a les 10h!
*Preus:
Platea A –  120€
Platea B  – 110€
Amfiteatre – 100€
*No es vendran entrades per un sol dia.
El preu inclou l’abonament pels dos dies.
Els Marillion Weekends porten celebrant-se des de l’any 2002. Aproximadament cada dos anys el grup tria unes poquíssimes ciutats per fer en cada una d’elles dos concerts (o tres, depenent de la ciutat) consecutius amb repertoris especials (solen tocar àlbums sencers per exemple) i direferents cada nit, on es els fans poden veure temes que no es toquen normalment en les gires habituals del grup. Son més que uns concerts ja que fans de tot el món viatgen per veure la seva banda favorita. És fàcil que en un Weekend hi hagi més de 25 nacionalitats diferents! Solen haver teloners i activitats paral·leles que no deixen de ser un punt de trobada que els fans aprofiten per intercanviar experiències, fer noves amistats i retrobar altres que han conegut a altres Weekends!
Marillion és grup de rock creat el 1979 a Aylesbury (Anglaterra). Van ser els líders del neoprogressiu dels anys 80, una nova onada de rock progressiu, hereva del rock progressiu clàssic de la dècada anterior amb bandes com Genesis, Pink Floyd, Yes, King Crimson, etc.  Editen el seu primer disc el 1982 i ja en porten una vintena! Marillion sempre ha apostat per no estancar-se, per no repetir-se i evolucionar a cada àlbum. Poques bandes amb 45 anys de trajectòria poden fardar de tenir els seus dos últims discs entre els més aclamats pels seus fans i crítica. Destaquen també per ser els inventors del “crowdfunding” l’any 2000, quan van demanar als seus fans pagar un any abans de la seva publicació el nou disc que anaven a gravar. Més de 12.000 fans van donar suport a la campanya, permetent a la banda tenir fons suficients per enregistrar el disc i de retruc ser propietaris de la seva música.
Per molts una banda de culte, continuen fent gires internacionals disc rera disc amb un directe potentíssim referent en el gènere. Malgrat la impopularitat que sempre ha tingut entre els mitjans de comunicació convencionals i un estatus constantment passat de moda dins de la indústria musical, Marillion ha mantingut una base de fans internacional molt lleial.
Marillion està acostumat a lluitar contra les idees preconcebudes. No són el que et penses. Siguin quines siguin les teves idees prèvies sobre aquesta banda, és molt probable que no siguin certes.
Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies