Encanto de Loco Sant Cugat del Vallès

02/02/2024
22:30
Av. Rius i Taulet 120, Sant Cugat del Vallès
El Siglo
Neverland Concerts
Encanto de Loco
Encanto de Loco Sant Cugat del Vallès
Exhaurides

Per primera vegada a Sant Cugat del Vallès, el millor tribut a El Canto del Loco arriba al Siglo (Mercantic)!

Encanto de Loco és una banda formada a Barcelona a mitjan 2021. Aquest tribut a El Canto Del Loco et transportarà a l’època dels 2000, on Dani Martín i els seus van crear himnes del pop rock nacional al nostre país. Qui no ha escoltat Zapatilles, Foto en Blanco y Negro, Besos o Peter Pan?

Molts hem crescut amb ells i els hem escoltat com a banda sonora de la nostra adolescència, i això és exactament el que viureu. Segurament vas cantar, vas plorar o vas riure amb algunes de les seves cançons mentre anaves a l’institut, a la universitat i quan sorties de gresca amb els teus amics.

El que podreu veure als seus concerts és una recreació del que va ser una de les bandes més importants del nostre país. No falten en els seus shows cançons com Insoportable, Volverá, Ya Nada Volverá a Ser Como Antes, Son Sueños o La Suerte de Mi Vida entre d’altres i potser alguna sorpresa de Dani Martín en solitari com Cero. Encanto de Loco et transportarà a aquesta època com cap altre tribut t’ho ha fet recordar.

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies