Elliott Murphy Zaragoza

20/04/2024
21:00
C/. Mayor 10-12 – 50001 Zaragoza
La Casa del Loco
Neverland Concerts
Elliott Murphy
Elliott Murphy Zaragoza
Comprar entrades

Elliott Murphy viu a París des de fa més de 30 anys com a novaiorquès expatriat. El 2023 el veterà rocker compleix 50 anys de carrera musical i literària i ho celebrarà a La Casa del Loco de Zaragoza.

Ha llançat més de 35 àlbums, encara realitza concerts per tota Europa, així com als Estats Units i Japó, i és un prolífic autor de ficció.
És, sens dubte, un dels personatges més extraordinaris dins de la història del rock. Molts ho consideren un dels més apassionats, cultes i intel·ligents compositors del rock. Els seus admiradors en el negoci de la música són legió, incloent Peter Buck de REM, Lou Reed, Tom Petty, John Mellencamp i Elvis Costello.

Des del 1973 ha publicat desenes d’àlbums, amb una impressionant resposta de la crítica. Des del seu celebrat debut ‘Aquashow’ (del qual la revista ‘Rolling Stone’ va escriure: “Elliott Murphy i el seu treball estaran amb nosaltres mentre segueixi existint el rock and roll”) fins al seu darrer treball ‘Wonder’ mostra un estil propi i genuí.

La seva imatgeria poètica, el seu mestratge a l’hora de contar històries i les seves lletres introspectives li han proporcionat un seguiment de culte als Estats Units i un autèntic estavellat a Europa.

Menció especial per al seu inseparable escuder i guitarrista Olivier Durand, tot un espectacle en directe. Alguns fans l’han vist levitar durant algun dels seus increïbles solos de guitarra. “The Big O” diu la llegenda…

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies