Abbey Road a Madrid

12/03/2022
21:00
C. de Embajadores, 9, 28012 Madrid
Teatre Pavón
Neverland Concerts
Abbey Road
Abbey Road a Madrid
Comprar entrades

Eyyyy Tu!

No tinguis por, tu estàs fet per aconseguir-la. T’ho diuen ells, aconsegueix la teva entrada ara. Shala la, la la, sha la la la, la la, la lalala…
Ey Tuuuuuu.

Abbey Road és, sense cap mena de dubte, un dels millor tributs del món als Beatles. Sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En els seus espectacle podem escoltar no solament els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també reviur aquells himnes que els Beatles van grabar fins els 1970 i que mai van arribar a tocar en directe.

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies