Abbey Road Palma de Mallorca

15/03/2025
21:00
Camí de Son Rapinya, 29, Ponent, 07013 Palma, Illes Balears
Trui Teatre
Neverland Concerts
Abbey Road
Abbey Road Palma de Mallorca
Comprar entrades

Abbey Road és, sense cap mena de dubte, un dels millors tributs del món als Beatles, arriba a Palma de Mallorca en gran format ni més ni menys que al Trui Teatre. Sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En els seus espectacle podem escoltar no solament els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també reviur aquells himnes que els Beatles van grabar fins els 1970 i que mai van arribar a tocar en directe.

Cançons com Love Me Do, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Help!, Yesterday, Penny Lane, Hey Jude, Let It Be i moltes altres formen part d’un espectacle per a totes les edads, on el públic pot cantar i ballar unes cançons que ja són universals i que formen part de l’imaginari musical de tot amant de la música.

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies