ABBA The New Experience Lleida

07/01/2024
19:00
Avinguda de Tortosa, 6, 25005 Lleida
Teatre de La Llotja
Neverland Concerts
ABBA The New Experience
ABBA The New Experience Lleida
Comprar entrades

Afagim una NOVA DATA després d’haver exhaurit entrades amb més de dos mesos d’antelació en el concert del passat maig!!

ABBA és un dels grups musicals mundialment conegut que va contribuir a crear la música i l’estil dels anys 70′ i 80′. La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu propi so impregnaren de màgia la vida de molts de nosaltres, i han aconseguit estar presents en la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys.

ABBA THE NEW EXPERIENCE continua difundint els seus grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d’exigència que el grup original es mereix. Interpretant les seves cançons amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb les que el grup suec va conquerir, i segueix conquistant, les llistes d’èxits.

Amb més de set anys de trajectòria professional, ABBA THE NEW EXPERIENCE ha actuat en prestigiosos esdeveniments i sales com el Festival de Pedralbes de Barcelona, Festival Internacional de Cambrils, Palau de la Música de Barcelona, ​​Estadi Olímpic de Barcelona, ​​Festival SOM de Mar de Lloret, Auditori de Girona, Teatre Kursaal de Manresa, Auditori de Granollers així com a les festes majors de varis municipis (Madrid, Barberà del Vallès, Igualada, Platja d’Aro, Vilafranca del Penedès, etc.). En molts d’aquests concerts s’esgotaren les entrades en tots els passes que es van oferir.

Comparteix:
';
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies