Tribut a Mike Oldfield

Tubular Tribute

Seguir:

Als 70, Mike Oldfield va meravellar el món sencer amb el seu primer disc, Tubular Bells, compost als 17 anys. Des de llavors no ha parat de publicar treballs excepcionals. Però a més és un fabulós guitarrista la tècnica del qual és única i molt personal. La seva expressivitat i la tremenda qualitat dels seus directes es va convertir en llegendària i va captivar tots els que van tenir la fortuna d’assistir a algun dels seus concerts.

Els membres de Tubular Tribute no són només músics excel·lents, sinó també grans admiradors de l’estil i l’obra d’Oldfield. A l’escenari, desborden passió, talent i absolut respecte per la música del geni anglès i per la manera com era interpretada en aquells anys, per assolir l’experiència més propera possible als concerts del millor Mike Oldfield.

Un retrat perfecte dels concerts de Mike Oldfield interpretat per 6 músics que capturen la seva essència. Tota l’èpica, passió, virtuosisme, màgia i emoció latents a l’univers musical del geni en directe exactament en el seu mateix estil. Tubular Tribute cuida cada detall per aconseguir la perfecta atmosfera musical, sentiment i màgia. Guitarres i sintetitzadors com els utilitzats en aquells concerts, i material rigorosament seleccionat permet assolir exactament els mateixos sons. Tubular Tribute us portarà per la discografia completa de Mike Oldfield. Totes les seves obres mestres interpretades en directe. Si tanques els ulls, creuràs que el mateix Oldfield és a l’escenari.

“Fantastic. The best band I’ve ever sang with.” Barry Palmer, vocalista de Mike Oldfield (Discovery Tour).

“Wonderful, well done all!” Tom Newman, productor de Tubular Bells.

“És realment miraculós com capteu l’esperit de Mike amb la guitarra. Ell aprecia el que feu.” Sally Oldfield, cantant i compositora.

Tubular Tribute está format per:

  • Richard García: sintetitzadors, pads, veus, percussió.
  • Ariane Valdivié: veu solista, trompeta, teclat.
  • Rubén Álvarez: guitarra solista, guitarra acústica i espanyola, mandolina.
  • Ángel Secades: guitarra elèctrica i acústica.
  • Kike García: baix, veu.
  • Luis Senén: bateria, pads.

Propers concerts

2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies