Steve Hogarth

Cantant co-compositor i lletrista principal de Marillion des de 1989, durant el qual la banda ha produït 16 àlbums d’estudi: l’últim “An Hour Before It’s Dark” va assolir el número 2 a la llista d’àlbums del Regne Unit i el número 1 a la llista de rock. Fora de Marillion, ha col·laborat amb Richard Barbieri, Gleb Kolyadin i amb el llegendari productor musical Trevor Horn, a l’estudi i en directe.

h va actuar per primera vegada en solitari com a experiment per combinar les seves cançons preferides fins a la seva essèncias. A més de les actuacions minimalistes del seu extens catàleg de Marillion, és conegut per versionar cançons d’artistes tan diversos com Leonard Cohen, ABBA, Glen Campbell, Beatles, Bob Dylan, Peter Gabriel, Radiohead, Al Stewart, Kraftwerk, Crowded House, Rufus Wainright, Kate Bush, The Isley Brothers, Carole King, Waterboys i David Bowie, per citar-ne només alguns.

Ha publicat 2 volums de diaris “The Invisible Man Diaries” dels quals llegeix ocasionalment durant els seus concerts “h Natural”, i actualment presenta el seu propi podcast “The Corona Diaries” amb el seu amic Anthony Short.

“És alliberador escapar de tant en tant de la disciplina de la música molt programada de Marillion. És fantàstic poder exposar la veu i el matís d’aquesta, poder fer qualsevol cosa sobre la marxa, seguir l’energia del públic i saber que poden escoltar les lletres. Quan canto amb la banda és com cavalcar un monstre, molt emocionant, però molt fixat estructuralment parlant, per tant treballar sol és una oportunitat per a la intimitat, la tendresa i l’espontaneïtat… una actuació més volàtil i influenciada pel públic”.

“Toco el que em ve de gust tocar durant l’espectacle. Intento fer un diàleg amb el públic, així que no dubteu a fer-me una o dues preguntes. No només demaneu-me que toqui aquesta o aquella cançó, DEMANEU-me alguna cosa! Dit això, sovint també toco peticions. Toco cançons que, per qualsevol motiu, han estat importants a la meva vida”.

Una oportunitat doncs per presenciar la veu de Marillion de prop i de manera (molt) personal.

Propers concerts

Concerts realitzats

2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies