Tribut a Amy Winehouse

DREAMY WINEHOUSE

El tribut a Amy Winehouse és un dels més carismàtics i amb més història i trajectòria al darrere; un dels primers tributs consolidats a Espanya a la cantant i compositora britànica Amy Winehouse qui a pocs anys de la seva mort es va convertir en una icona de la música contemporània.

Va ser en 2014 quan les casualitats van fer la seva màgia perquè la nostra cantant Alicia Losada iniciés el seu vincle amb el llegat musical i històric de la diva del Soul replicant en aquells dies un dels seus concerts més emblemàtics que va realitzar en l’Ermita d’una població anomenada Dingle.

Des de llavors el treball realitzat per a anar aprofundint en els detalls, en la història de l’artista i el seu llegat musical ha anat acreixent aquest vincle, el respecte, l’afecte i l’emoció des de la qual es realitza aquest tribut en cada nova actuació i amb cada nou públic amb el qual el compartim.

Dreamy Winehouse ofereix un viatge de somni pel seu breu però intensa trajectòria recreant els seus directes de màxima esplendor amb la seva banda al complet. Reviurem els temes més emblemàtics de la seva discografia i aprofundirem en els seus tresors musicals més sorprenents cuidant dels detalls que li van valer tot el reconeixement i títols com el de Diva del Soul i Reina de Candem. Amb a més una posada en escena visiblement acaronada, Dreamy Winehouse s’alça com un dels tributs més complets i amb més Ànima del panorama.

2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies