Abbey Road, The Beatles Show al Barts, Barcelona

Abbey Road – The Beatles Show al Barts, Barcelona

Abbey Road, el millor tribut a The Beatles al teatre Barts de Barcelona

Un dels millors tribus del món a The Beatles, Abbey Road, arriba a Barcelona en gran format, ni més ni menys que al teatre Barts. La data és el proper diumenge 15 de març a les 21h del vespre. Abbey Road és, sense cap mena de dubte, un dels millor tributs del món als Beatles. Sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En els seus espectacle podem escoltar no solament els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també reviur aquells himnes que els Beatles van grabar fins els 1970 i que mai van arribar a tocar en directe. 

Data: 7 d’octubre.

Lloc: Barcelona.

Sala: Teatre Barts.

Adreça: Avinguda del Paral·lel 62, 08001 Barcelona.

Horaris: portes 20h, concert 21h.

Preu: De 25€ a 35€ (despeses de gestió no incloses).

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Comprar entrades” link=”https://www.barts.cat/ca/e-1106/ABBEY-ROAD-50th-ANNIVERSARY-TOUR”]
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies