Abbey Road – Els Beatles arriben a La Garriga

Abbey Road – Els Beatles arriben a La Garriga

Un dels millors tribus del món a The Beatles, Abbey Road, arriba alm teatre El Patronat de La Garriga. Abbey Road és, sense cap mena de dubte, un dels millor tributs del món als Beatles. Sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En els seus espectacle podem escoltar no solament els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també reviur aquells himnes que els Beatles van grabar fins els 1970 i que mai van arribar a tocar en directe.

Data: 18 de gener.

Lloc: La Garriga.

Sala: Teatre de La Garriga El Patronat.

Adreça:El Passeig, 42, 08530 La Garriga.

Horaris: portes 19:30h, concert 20h.

Preu: 20€ seient reservat.

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Comprar entrades” link=”https://mutick.com/ca/events/entradas-abbey-road-tribut-beatles-barcelona”]
2023 © Neverland Concerts - Avís legal - Política de cookies